Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със спирачки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със спирачки

Педалът на спирачката омекна, та няма накъде повече. Удрям ламарината, за да спра и то не инцидентно, а полека. Някакви съвети?
    Спирачната течност в резервоарчето, което е на майна си ... е спаднала много, има някакви капки откъм задна дясна гума.
    Три дни вече ходя пеша
    ALFA? Is there anything else?

Запряташ ръкави. Сваляш търкалото и ремонтираш цилиндърчето или го сменяш. Може и без накладки да си останал и за това да е текнало. Отваряш, гледаш, правиш, иначе си пешеходец.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

имаш теч някъде долей спирачна течност запали и помпи малко, провери нивото пак.най вероятно тече от някъде
      sigpic 156 2.4 JTD 136hp

Comment

Оправи се. С малко помощ от майстор. Някакво си цилиндърче на барабана на задна дясна гума.
        Благодаря ви.

Comment

Първоначално публикувано от divine Покажи съобщение
          Оправи се. С малко помощ от майстор. Някакво си цилиндърче на барабана на задна дясна гума.
          Благодаря ви.
          Е то щом е протекло е ясно, че е цилиндърче и то конкретно

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Е то щом е протекло е ясно, че е цилиндърче и то конкретно
            Ама дай едни 80 лева и ... карай колкото искаш.

Благодаря, за съветите, Докторе.

Comment

Ивинявам се на колегата, аз имам странен проблем, когато започна да спирам от време на време педала на спирачката ми е камък и като го натисна по-силно изведнъж омеква и спирам рязко.. Някакви идеи?

Comment

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                Ивинявам се на колегата, аз имам странен проблем, когато започна да спирам от време на време педала на спирачката ми е камък и като го натисна по-силно изведнъж омеква и спирам рязко.. Някакви идеи?
                Клапан или мембрана на усилвателя заминали на кино. Най-добре сменяй целия.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Клапан или мембрана на усилвателя заминали на кино. Най-добре сменяй целия.
                  Цялото серво?

Comment

Цялото серво?
                    Може и на части. Някога за Москвичите имаше ремонтен комплект.
                    Може да са я маркучета , я блокирали цилиндри, ама обикновенно го правят по един брой.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Може и на части. Някога за Москвичите имаше ремонтен комплект.
                      Може да са я маркучета , я блокирали цилиндри, ама обикновенно го правят по един брой.
                      Забелявал съм, че нивото на течността е над максимума и от време на време като карам колата до ограничител след първа за втора ми се вдървява и съединитела, има ли общо, сякаш имам повече течност и скъсява хора на педала, одеве за малко залепна съединитела..

Comment

Забелявал съм, че нивото на течността е над максимума и от време на време като карам колата до ограничител след първа за втора ми се вдървява и съединитела, има ли общо, сякаш имам повече течност и скъсява хора на педала, одеве за малко залепна съединитела..
                        Ми не знам точно каква ти е колата, ма съдчето за спирачната течност вероятно е общо за спирачки и съединител.

Comment

Working...
                        X